Bibliomakers

Propòsit del projecte

Volem dotar la ciutadania d’eines i recursos per relacionar-se i interactuar en una societat marcadament tecnificada i digital, amb accions vinculades a l’aprenentatge al llarg de la vida, entenent que l’ús de la tecnologia no és una finalitat per si mateix, sinó un mitjà per a l’assoliment d’uns objectius de caràcter formatiu.

El projecte Bibliomakers del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona pretén fomentar les disciplines tecnològiques i científiques entre els infants i joves d’entre 6 i 16 anys a partir d’una oferta formativa de tallers en robòtica i programació.

En aquest sentit, ens proposem, també, ajudar a revertir els estereotips existents respecte als estudis científics i tecnològics vinculats a l’origen social i cultural o al gènere.

Impulsors

Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona

Descripció del projecte

S’hi treballen competències pròpies de l’àmbit digital que permeten generar nous coneixements i habilitats com el desenvolupament de l’autonomia; l’autoaprenentatge; la creativitat i el treball en equip.

Les biblioteques públiques són espais d’aprenentatge i de divulgació científica i volem contribuir que esdevinguin equipaments referents en la difusió del coneixement. Les biblioteques, com a principals centres culturals i socials d’àmbit local que arriben a tota la ciutadania impulsen el desenvolupament i transformació de la comunitat a la qual s’adrecen a partir d’accions de caràcter formatiu i pedagògic.

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';