Espais creatius i dinàmics a YOUmedia

Propòsit del projecte

YOUmedia ofereix espais creatius i dinàmics on adolescents i joves poden experimentar i aprendre coses noves que connecten amb les seves passions i interessos. 

El projecte es desplega de diverses maneres al territori. Per tant, podem trobar espais YOUmedia a biblioteques, museus, centres comunitaris o entorns escolars. 

L’objectiu final és garantir les oportunitats educatives i digitals, des d’una perspectiva empoderadora i connectada amb els actius de cada comunitat. 

Dins un YOUmedia podem trobar racons per fer música, aprendre a cosir, construir prototips, jugar a videojocs o fer deures. Sempre, amb l’acompanyament d’un mentor o referent que acompanya i motiva a cada un dels joves de manera individualitzada.

Impulsors

YOUmedia

Descripció del projecte

La principal raó és que les tecnologies i recursos que trobem a YOUmedia estan pensats per a empoderar als joves que s’hi apropen. Són l’excusa per a enganxar-los i vincular-los a un espai de socialització positiva i altes expectatives. Per tant, l’equitat està en el cor de tots els espais comunitaris que decideixen impulsar el model. 

Sovint, el perfil d’usuari que s’apropa als espais no disposa d’un entorn que afavoreixi l’aprenentatge. O li manca un acompanyament educador que els hi faci costat en el dia a dia, a l’hora de superar els reptes que suposa la vida escolar i personal. Per tant, YOUmedia esdevé una xarxa de suport, de màxima qualitat, que garanteix que cap jove queda fora de les oportunitats digitals i socioeducatives que mereixen. 

Alhora, els espais estan equipats amb múltiples racons d’aprenentatge, fet que facilita l’orientació i un aprenentatge personalitzat. Factor clau a l’hora de configurar identitats, permetre l’expressió en múltiples formats i consolidació de vocacions de futur d’alt valor afegit.

XXSS

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';