Data Detox Kit

Propòsit del projecte

Data Detox Kit és un projecte de Tactical Tech que ofereix un conjunt de materials simples i accessibles perquè joves i adults puguin tenir més control del que succeeix en línia. 

A partir d’un enfocament holístic, proposa eines per a recuperar el control de diferents aspectes de la vida digital: des de la quantitat de temps que s’usa el mòbil fins a les aplicacions que s’utilitzen, les contrasenyes que s’estableixen i la informació personal que apareix en línia. 

Amb aquest objectiu posa a disposició guies pràctiques, esquemes de tallers per a educadors i facilitadors i recursos descarregables per al seu treball fora de línia.

Impulsors

Data Detox Kit

Descripció del projecte

El projecte Data Detox Kit brinda eines no sols per a promoure el benestar digital de joves i adults, sinó que també habilita la discussió sobre temes actuals claus com la privacitat digital, la seguretat, el benestar i com abordar la desinformació en línia.

Així, en un moment en què els dispositius digitals s’entrellacen cada vegada més amb la nostra vida personal, aquest projecte ens ajuda a buscar un equilibri a partir de l’alfabetització digital i mediàtica.

XXSS

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';