Digital Enquirer Kit

Propòsit del projecte

Digital Enquirer Kit és un curs d’aprenentatge electrònic que guia als estudiants a través de quatre mòduls sobre com prevenir la difusió d’informació errònia

El curs aborda temes com l’alfabetització mediàtica, la verificació de continguts i com navegar per Internet de manera segura, a través d’explicacions senzilles i exemples del món real que il·lustren mètodes segurs de recerca i recopilació d’informació.

Els mòduls presenten formats atractius i creatius, com a tutorials, qüestionaris i jocs interactius. Els continguts també estan disponibles per a ser treballats fora de línia a través de l’aplicació gratuïta Atingi per a Android

Impulsors

Digital Enquirer Kit

Descripció del projecte

El projecte Digital Enquirer Kit brinda eines perquè estudiants i els seus docents puguin incorporar competències informacionals imprescindibles per a buscar, distingir i generar informació veraç i de qualitat. 

En aquest sentit, és un projecte compromès amb l’educació mediàtica i també amb la inclusió, atès que ofereix versions dels seus cursos per al treball fora de línia. Aposta a afavorir l’accés a informació contrastada i de qualitat perquè joves i adults puguin construir coneixement i opinions sòlides i exercir de manera plena la seva ciutadania.

 

XXSS

Altres projectes relacionats

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';