What the future wants

Propòsit del projecte

What the Future Wants és una iniciativa juvenil de Tactical Tech que té com a objectiu posar als joves al comandament del seu futur digital a través de l’educació, la cocreació i l’alfabetització en dades de la pròxima generació. 

Cerca que els estudiants desenvolupin pensament crític i proactiu sobre l’entorn digital en el qual volen viure ara i en el futur. També proposa que reflexionin sobre els desafiaments als quals estan exposats, com l’addicció a la tecnologia, la contaminació de la informació, els algorismes i la discriminació i la vigilància de dades.

Amb aquest objectiu, en la seva pàgina web es posen disposició recursos educatius per a empoderar als joves. Per exemple, a exposició interactiva “El que vol el futur” disponible en més de 14 idiomes que inclou cartells, activitats interactives i una guia per a educadors i facilitadors.

Impulsors

The glass room

Descripció del projecte

La iniciativa What the Future Wants apunta al fet que joves i els seus docents puguin reflexionar sobre els desafiaments als quals s’enfronten en el marc de la societat digital, usant recursos creatius i innovadors.

D’aquesta manera, aporta al fet que els joves puguin realitzar un ús equilibrat, saludable i informat de les tecnologies digitals, comprenent els riscos i els beneficis que aquestes tecnologies aporten a la seva vida quotidiana.

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';