Common Sense – Èxit en un món connectat

Propòsit del projecte

Des de molt joves, els infants utilitzen la tecnologia a casa i a l’escola per connectar amb amics i família, per documentar la seva vida i crear contingut digital pròpiament dit. Amb més i més activitats en línia, no sempre el que capta l’atenció dels nens és el que és millor per a ells i no sempre és clar el que les companyies fan amb la seva informació personal.

Common Sense combina la investigació amb accions d’incidència política buscant fer que el món digital funcioni millor per a tots els infants. En aquesta línia, destaquen dues grans iniciatives, una enfocada a l’àmbit familiar i, la segona, en línia amb la capacitació digital docent, buscant fomentar entre els seus estudiants una opinió crítica sobre què significa la ciutadania digital actualment.

Avaluen pel·lícules, programes de televisió, pòdcasts, llibres i més, de manera que les famílies es puguin sentir bé amb les opcions de lleure que fan per als seus nens. Ofereixen una extensa biblioteca d’avaluacions i ressenyes independent basades en l’edat de cada infant, depenent del contingut que es troba a cada producte.

Common Sense també dona suport als centres educatius amb tot el que els docents necessiten per empoderar la pròxima generació de ciutadans digitals. 

Impulsors

Craig newmark philanthropies
Omidyar network
Clan Zuckerberg Initiative
Walton family foundation
Michael & Susan Dell foundation
William & Flora Hewlett foundation
Ballmer group
Carnegie corporation of New York
Bezos family foundation

Descripció del projecte

Common Sense ajuda a què tots els nens gaudeixin d’una educació de qualitat, i un accés generalitzat a la tecnologia i a diferents representacions als mitjans audiovisuals, en entorns segurs i adaptats a les seves necessitats educatives. Això és fonamental perquè tot infant, adolescent i jove sigui empàtic i compromès amb l’entorn. 

Al mateix temps, demostra un compromís pel que fa a la inclusió i l’accessibilitat amb recursos gratuïts i culturalment rellevants que serveixen directament a famílies de tota mena i amb dificultats de connectivitat; persones amb discapacitat auditiva, visual i física; i nens amb diferències d’aprenentatge i de pensament. Addicionalment, és un projecte que promou reformes dels sectors multimèdia i la tecnologia, promovent un treball rigorós d’advocacy basat en l’evidència científica pròpia, en benefici de l’accés gratuït a eines d’aprenentatge de qualitat i de protecció de la privadesa i programació en línia en l’educació.

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';