Code Your Dreams – D’estudiants a activistes

Propòsit del projecte

Code Your Dreams realitza formacions en tecnologia i programació amb col·lectius desfavorits (escoles en entorn empobrits, centres comunitaris, presons i centres de privació de llibertat juvenils, entre d’altres), permetent que les estudiants que hi participen no només desenvolupin habilitats tecnològiques, sinó que siguin activistes i busquin solucions que impactin a les seves comunitats. Aquesta formació en programació i pensament computacional és clau per impulsar l’empoderament i la resiliència en les joves, transformant-les en agents de canvi. Això també aporta la pluralitat al sector tecnològic, garantint un disseny més equitatiu i divers en les seves solucions tecnològiques creant així una nova generació d’activistes digitals. 

Els seus programes basats en projectes permeten als alumnes ser els agents de canvi que sabem que poden esdevenir una vegada han après a programar, i tenen les habilitats necessàries per qüestionar-se el món que els envolta.

Impulsors

Codeyourdreams

Descripció del projecte

Code Your Dreams posa a l’abast de les comunitats més vulnerables un coneixement tecnològic i emprenedor que els permet ser els motors de canvi per generar projectes que els impactin de manera positiva a ells i a les comunitats que els envolten. 

 

A més, la formació en programació i pensament computacional permet a les estudiants d’aquestes comunitats dotar-les de la confiança i resiliència necessàries que les impulsa a ser generadores de canvis al seu voltant, a la vegada que alimenta el sector tecnològic d’una diversitat necessària, fent que la tecnologia sigui més diversa, igualitària i plural des de l’inici del seu disseny, fins a l’aplicació de les seves solucions. 

També incideixen especialment en la dimensió de gènere, acompanyant les nenes perquè desenvolupin la seva identitat digital, de la mà de referents dones.

 

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';