Montech

Propòsit del projecte

El projecte Montech, fundat amb suport de la Comissió Europea, promou la inclusió social i l’equitat en escoles multiculturals de tota Europa a través d’activitats motivadores i innovadores, basades en un enfocament que fusiona el mètode Montessori amb experiències d’aprenentatge maker

L’objectiu principal del projecte és millorar la inclusió social de nens i nenes migrants, refugiats o de minories, dins de l’escola. Per a això, brinden als mestres i educadors d’escoles multiculturals eines per a millorar l’eficiència de la seva pràctica docent mitjançant mètodes d’aprenentatge creatiu en les seves classes.

La Guia Montech, disponible de manera gratuïta en la pàgina del projecte, ofereix a mestres i mestres d’escola primària activitats pràctiques amb Scrach i activitats intercurriculars amb tecnologies creatives connectades i desconnectades, influenciades per la metodologia Montessori.

Impulsors

Montech

Descripció del projecte

Per a incloure de manera plena a nens i nens migrants, refugiats i de minories que estan estudiant a les escoles de nivell primari europees, és imperatiu formar als mestres i brindar-los eines didàctiques i pedagògiques que els permetin enfrontar els desafiaments de les aules multiculturals i de la inclusió digital. 

El projecte Montech, aposta a brindar aquestes eines des d’un enfocament que adapta el mètode Montessori al nou context de les escoles multiculturals i l’actualitza amb eines digitals modernes però econòmiques, per a escoles amb pocs recursos econòmics.

XXSS

Altres projectes relacionats

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';