Forge of Destiny – El videojoc de l’alfabetització

Propòsit del projecte

Forge of Destiny és un videojoc al servei de l’alfabetització mediàtica contra la desinformació i que està a l’abast de tota la societat. A més, FoD és un recurs educatiu, lúdic i interactiu per treballar a les escoles. El videojoc està disponible de forma gratuïta a la plataforma Steam.

FoD és el primer videojoc dissenyat a Espanya per a combatre la desinformació. La narrativa arranca l’any 2044. L’activitat humana ha destruït el món i els supervivents viuen encerrats en ciutats-cúpula de gran envergadura. A dins impera la desinformació i la generació de notícies falses per mantenir el control a la població. En aquest context, els jugadors han de superar una sèrie de missions.

Impulsors

COTEC

Descripció del projecte

Un dels objectius centrals de FoD és arribar a col·lectius en risc per a protegir-se de les notícies falses i ciberdelictes. El resultat final ofereix un recurs educatiu lúdic i interactiu per treballar a espais educatius, així com una eina pedagògica basada en la recerca.

Creiem que entomar temàtiques complexes i polèmiques des d’un enfocament lúdic i empoderador, realment connecta amb els adolescents i joves. Pot ser el primer pas que enganxi i sobre el que poder construir nous projectes i línies de treball en l’àmbit de la desinformació.

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';