Alfabetització de dades per a la ciutadania, Dali

Propòsit del projecte

L’omnipresència de la informació a la vida quotidiana dels ciutadans europeus exigeix la capacitat de navegar de manera competent en aquesta denominada societat centrada en les dades. L’educació té el potencial d’arribar a una àmplia part de la població i de donar suport als aprenents en el seu camí cap a la competència en l’alfabetització de les dades. El projecte DALI té com a objectiu contribuir a aquest viatge mitjançant la creació de recursos que puguin ser utilitzats per fomentar l’alfabetització de dades en contextos locals, regionals i europeus.

Impulsors

 Centre for the Science of Learning & Technology
University of Bergen
Unversidad de Murcia

Descripció del projecte

DALI aborda la formació bàsica d’alfabetització de dades per a aprenents adults en contextos no formals, mitjançant la co-creació, el pilotatge i l’avaluació d’estratègies pedagògiques i un conjunt d’eines de jocs i recursos d’aprenentatge lúdic. En adoptar un enfocament lúdic, intentem augmentar la demanda i l’acceptació d’aprenentatge mitjançant estratègies efectives de difusió, orientació i motivació.

XXSS

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';