CORP – Contextos híbrids

Propòsit del projecte

COR-Platform facilita una experiència immersiva en un entorn virtual col·laboratiu combinant robots físics amb SEL (Aprenentatge Social Emocional) remot i instrucció basada en STEAM. Combina plataformes robòtiques del món real i resolució de problemes col·laborativa mitjançant experiències de tallers en contextos híbrids

El projecte forma part d’una llarga recerca entorn la relació entre la robòtica, les emocions i els aprenentatges, liderada especialment entorn el MIT Media Lab.

Impulsors

Mit medialab
CORP

Descripció del projecte

Un dels objectius de CORP és aconseguir que qualsevol infant, adolescent o jove pugui aprendre a programar i interactuar amb un robot, sense necessitat de disposar del mateix físicament. En altres paraules, potser en uns anys no caldrà que tots els centres educatius disposin dels mateixos maquinaris. Les tecnologies híbrides els permetran col·laborar i compartir aquests recursos. El futur sostenible i desitjable, segurament no passa per inundar de màquines els centres educatius, sinó per garantir que tots els equips docents sempre disposin de la tecnologia que requereix el seu projecte educatiu, i fins i tot, establir vincles i mitjans tecnològics perquè els comparteixin amb altres centres. 

Alhora, l’experiència d’aprenentatge que proposa CORP no requereix una inversió addicional en tecnologies, fent servir les ja existents a la comunitat educativa.

XXSS

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';