Blendi – Desenvolupament digital inclusiu

Propòsit del projecte

BLENDI té com a objectiu promoure la inclusió social dels alumnes en l’era digital, desenvolupant la competència digital dels professors i alumnes a través de l’aprenentatge combinat (híbrid). A més, el projecte vol millorar les habilitats digitals dels professors basades en el marc europeu per a la competència digital dels educadors (DigCompEdu). 

Per aconseguir-ho, el projecte ha dissenyat un conjunt de guies que permet els docents a entendre l’abordatge híbrid en l’educació i com aquesta metodologia pot ajudar a reduir i millorar algunes situacions actuals del sistema educatiu. Alguns d’aquests aspectes a millorar i que les guies apropen als docents interessats són, per exemple, la bretxa digital, la inclusió social i digital i el co-disseny, que se centren en la millora de la participació dels infants en els seus processos educatius.

Impulsors

BLENDI

Descripció del projecte

La comunitat docent mostra constantment el seu interès en les possibilitats digitals existents al seu voltant, però, per diferents motius, l’oferta no sempre es correspon amb les realitats de les escoles pel que fa a infraestructura i costos. L’educació híbrida afavoreix, entre d’altres, l’augment i personalització de les retroalimentacions que els estudiants reben de les seves docents. Així com una reformulació dels temps i espais educatius. Per aquest motiu, és rellevant que l’educació impulsi una escolarització democràtica en l’era tecnològica, abordant la bretxa digital que condueix a l’exclusió social dels col·lectius més desfavorits. 

BLENDI ofereix, amb les seves guies gratuïtes, solucions accessibles i fàcilment personalitzades per facilitar el desenvolupament d’habilitats digitals a l’escola i afavoreix així la inclusió de totes les estudiants, podent gaudir dels beneficis que l’educació híbrida pot afegir als seus processos educatius.

 

XXSS

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';