BlendEd Learning – Educació personalitzada

Propòsit del projecte

L’objectiu de BlendEd és adaptar l’educació a les necessitats i les preferències individuals de l’alumnat, per fomentar l’autonomia en l’aprenentatge, i oferir una educació més personalitzada i adaptada amb l’estudiant i els seus interessos. 

Aquest fet ha portat a BlendEd a dissenyar un programa de desenvolupament professional gratuït i recursos per a docents per donar suport a la pedagogia de l’aprenentatge híbrid a través de la tecnologia. 

A més a més, el programa BlendEd ofereix un desenvolupament professional virtual en directe per als professors sobre temes específics relacionats amb l’aprenentatge combinat i remot permetent-los desenvolupar la seva competència digital docent.

 

Impulsors

BlendEd
Connected Learning Centre

Descripció del projecte

BlendEd representa una oportunitat per a la innovació educativa, impulsant un canvi necessari en la reorganització de temps i espais de manera més eficient. Les metodologies híbrides en educació permeten una major flexibilitat en la planificació dels temps d’aprenentatge d’estudiants i professors. Això, combinat amb les classes presencials, pot proporcionar una experiència d’aprenentatge significativa, més completa i, al cap i a la fi, més personalitzada amb els interessos i necessitats de les estudiants.

Addicionalment, BlendEd permet enfortir l’empoderament docent en l’ús d’eines digitals. Les professores poden incorporar eines en línia en les seves classes per millorar l’apropament i la motivació de les estudiants, proporcionant avaluacions més acurades, ajustant-ne les orientacions, valoracions i retroalimentacions, que afavoreixin als processos educatius de les seves estudiants.

XXSS

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';