WeTechCare

Propòsit del projecte

WeTechCare és una organització sense fins de lucre dedicada a desenvolupar programes i estratègies d’inclusió i autonomia digital per a grups vulnerables a França, Bèlgica i Suïssa.

Amb aquest objectiu, van crear Lesbonsclics, una plataforma gratuïta dissenyada per a orientar i formar a mediadors digitals a través de recursos educatius i recorreguts autoformatius. Aquesta plataforma ofereix continguts educatius lúdics perquè els estudiants puguin explorar conceptes bàsics sobre el món digital: quins components té un ordinador, com enviar un correu electrònic o com protegir les seves dades personals. 

També van desenvolupar la plataforma LeDeclic que connecta als joves, pròxims a acabar els seus estudis, amb empleats voluntaris de l’empresa perquè puguin assessorar-los sobre les seves sol·licituds de treball. Amb aquesta plataforma, es proposen revolucionar el voluntariat i promoure la integració professional dels joves a través de la tecnologia digital.

Impulsors

WeTechCare

Descripció del projecte

El projecte WeTechCare part del convenciment que la tecnologia digital és una eina essencial per a millorar la situació de persones vulnerables, al mateix temps que confia en el rol dels educadors com a facilitadors claus per al desenvolupament d’aquestes habilitats.

D’aquesta manera, les accions del projecte estan dirigides a obrir oportunitats digitals i millorar l’accés social gràcies a la tecnologia, comprenent l’important paper que compleix l’escola, però també buscant el compromís d’altres sectors.

És un projecte que impulsa tant el desenvolupament de l’autonomia digital i la superació de barreres digitals com a barreres socials, com la construcció de noves formes de solidaritat social, posant a disposició dels estudiants, voluntaris que els ajuden en la cerca de la seva primera feina i en la creació dels seus projectes de vida.

XXSS

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';