The Urban Assembly – Entorns d’oportunitats

Propòsit del projecte

The Urban Assembly dona suport a una xarxa de centres a entorns vulnerables per a garantir que infants, adolescents i joves gaudeixen de les màximes oportunitats. Destaquem la Maker Academy del Chinatown de Nova York. Allà s’hi desenvolupa un projecte educatiu radicalment centrat en la creativitat, a nivell manipulatiu i digital. Els estudiants disposen d’eines, recursos i acompanyament per a desenvolupar projectes reals que resolen problemes existents a la comunitat. 

Hi ha cinc valors que inspiren els espais i temps del centre: resiliència, curiositat, empatia, assumpció de riscos i consciència. I metodològicament s’inspiren en el Design Thinking com a marc i mètode de treball creatiu.

Impulsors

The Urban Assembly Maker Academy
A member of The Urban Assembly Family of Schools

Descripció del projecte

El perfil d’estudiants d’aquest centre és especialment vulnerable, fins i tot amb situacions personals traumàtiques a l’entorn familiar. Trobar un entorn d’alta autonomia, i d’alt acompanyament, resulta diferencial a l’hora de garantir la continuïtat educativa. 

Alhora, el centre disposa de múltiples espais amb diverses tipologies d’eines, donant a cada estudiant la possibilitat d’explorar i experimentar. Des d’impressores 3D, passant per màquines de cosir, taller de fusteria, creació musical o pòdcast. 

Creuen que desenvolupar la capacitat de crear coses valuoses, útils i maques, és un camí de lideratge que reforça la confiança, ganes d’aprendre i l’assumpció de noves fites.

XXSS

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';