The Odin Proyect

Propòsit del projecte

El Projecte Odin es proposa que els qui vulguin aprendre a programar pel seu compte tinguin els millors recursos per a fer-ho. 

Amb aquest objectiu, ofereix recursos i plans autoformatius gratuïts per a aprendre a programar Ruby, HTLM, Java Script, React i molts llenguatges més. 

Els plans d’estudi de cada currículum compten amb tutorials, blogs i projectes a través dels quals és possible “aprendre fent” i construir, de manera simultània, un dossier sòlid per a exhibir en el currículum.

A més, els encarregats del pla d’estudis dirigeixen una comunitat de Discord, amb l’ajuda de voluntaris, on es pot rebre ajuda sobre qualsevol tema del pla d’estudis.

Impulsors

The Odin Proyect

Descripció del projecte

El Projecte Odin part de la comprensió que no tothom té accés a una educació en informàtica, als recursos econòmics per a afrontar un curs de programació o al temps per a fer-lo. 

En consideració d’això, brinda recursos perquè cada persona, al seu temps i segons els seus interessos, pugui desenvolupar habilitats per a la programació, de manera gratuïta i amb l’acompanyament de la comunitat del projecte.

XXSS

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';