Stories that move

Propòsit del projecte

Stories that Move és una eina en línia gratuïta desenvolupada per la Casa d’Ana Frank i els seus col·laboradors per a ensenyar sobre diversitat i discriminació

Ofereix paquets didàctics complets i un entorn segur d’aprenentatge en línia para que professors i estudiants aprenguin i reflexionin a partir d’històries i experiències de jóvens reals.

Les unitats didàctiques, organitzades en diversos mòduls, permeten explorar temes com: el respecte a la diversitat, els mecanismes de la discriminació, la prevenció de les fake news, entre altres.

Impulsors

Stories that Move

Descripció del projecte

A través d’un enfocament clar, pròxim i vivencial, el projecte Stories That Move cerca generar consciència entorn de temàtiques claus pel desenvolupament ciutadà i la convivència democràtica. 

A més, impulsa la reflexió de docents i estudiants i promou la realització d’accions per a reduir la discriminació i promoure el respecte a la diversitat, a través d’un model híbrid d’ensenyament.

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';