Selfsea

Propòsit del projecte

Selfsea en un projecte impulsat per l’organització sense fins de lucre Peer Health Exchange, que té com a missió crear oportunitats educatives per a joves pertanyents a minories socials. La iniciativa cerca compartir eines i recursos digitals necessaris per a la presa de decisions saludables.

Amb aquest objectiu, el projecte posa a disposició una plataforma virtual d’accés obert dissenyada per, amb i per a joves, on poden compartir experiències de la vida real respecte a condicions de salut mental, orientació sexual, amistat i situacions d’estrès. A més, allí poden trobar informació i recursos basats en evidència, sobre aquests temes. 

Impulsors

Selfsea

Descripció del projecte

En el marc de la societat digital, els joves en desenvolupament i cerca de la seva pròpia identitat són un grup vulnerable, en tant estan exposats a una gran quantitat d’informació no sempre encertada i moltes vegades enganyosa. 

Davant això, Selfsea ofereix un espai amb informació i recursos basada en evidència, posicionant-se així com un espai de confiança digital i creació de comunitat per a minories socials.

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';