sCooledu

Propòsit del projecte

sCooledu és una iniciativa que busca que nens i nenes utilitzin les tecnologies digitals de manera positiva i inclusiva.

Posa èmfasi en el desenvolupament d’una ciutadania digital i d’habilitats creatives i crítiques en línia tant per a alumnes de primària com de secundària.

Per a això, en la seva pàgina web és possible accedir a rutes d’aprenentatge gratuïtes per a cada nivell educatiu, que aposten a donar suport al desenvolupament d’habilitats digitals i actituds socials apropiades en línia.

Impulsors

sCooledu

Descripció del projecte

Reconèixer els efectes negatius de l’ús excessiu de les tecnologies digitals és un bon punt de partida per a portar endavant accions de protecció del benestar digital.

També ho és recordar que nens, nenes i adolescents tenen la capacitat de reflexionar sobre el seu propi ús de les xarxes socials i els riscos que entranya, desenvolupant així habilitats per a un ús saludable, individual i col·lectiu, de les tecnologies socials.

La iniciativa de brindar cursos d’alfabetització autodirigits com els oferts per sCooledu parteix d’aquest reconeixement i aposta a l’apoderament dels mateixos estudiants.

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';