Rails Girls

Propòsit del projecte

Rails Girls és un projecte sense fins de lucre, nascut a Finlàndia, però actualment estès a nivell global. 

El seu principal objectiu és brindar eines i una comunitat de treball perquè les dones aprenguin, comprenguin i construeixin les seves pròpies idees amb la tecnologia. 

Amb aquest objectiu, ofereix accés gratuït a materials per al desenvolupament de tallers, recursos per a crear aplicacions web i prototips i guies de programació bàsica perquè, nenes i dones, puguin introduir-se en el món de la tecnologia.

Impulsors

Rails Girls

Descripció del projecte

Rails Girls considera a la programació com un mitjà perquè nenes i dones puguin desenvolupar-se com a ciutadanes crítiques i creatives en un món cada vegada més digital.

A més, proposa com a estratègia per a treballar l’autoconfiança i l’elevació de les expectatives d’aprenentatge, l’armat de comunitats i de xarxes de dones interessades en la tecnologia. Elles habiliten un acostament al pensament computacional, en un clima positiu i empoderador.

XXSS

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';