Parent Zone

Propòsit del projecte

Parent Zone és una empresa social fundada per famílies amb la finalitat de brindar a mares i pares eines per a lidiar amb l’expansió del món digital en la vida quotidiana i de la llar.

Partint d’estudis científics i de les opinions i necessitats de nens i adults, ofereixen serveis i recursos gratuïts per a pares, famílies i professionals que treballen amb ells.

A través de Be Internet Legends, una de les propostes, brinden recursos i activitats gratuïtes de seguretat en línia per a escoles primàries. També generen espais d’intercanvi entre nens i pares per a compartir recomanacions sobre benestar emocional i digital, mitjançant el projecte Olle; i col·laboren amb universitats i organitzacions per a desenvolupar recerques que explorin els problemes digitals que afecten les famílies.

Impulsors

Parent Zone

Descripció del projecte

Perquè nens, nenes i adolescents puguin fer un ús de les tecnologies digitals equilibrat i saludable, és necessari que els adults que acompanyen el seu procés de creixement estiguin informats dels riscos que comporten, per a així marcar límits d’exposició tecnològica i afavorir usos digitals d’alta qualitat.

Parent Zone és una iniciativa que apunta a brindar eines perquè famílies, mares i pares puguin aprendre com realitzar aquest acompanyament.

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';