Para, Piensa, Conéctate

Propòsit del projecte

Para, Piensa, Conéctate és un projecte que es desenvolupa en el marc pla europeu SIC SPAIN 3.0 per a la promoció d’una Internet més segura per als menors, coordinat per l’Institut Nacional de Ciberseguretat (INCIBE) a través del Centre de Seguretat en Internet IS4K.

Té com a objectiu principal formar a joves i adolescents, d’entre 10 i 17 anys, així com el seu entorn educatiu i familiar, perquè naveguin de manera segura i evitar situacions de risc en la xarxa. 

Amb aquest objectiu, porten endavant xerrades i tallers gratuïts en centres educatius sobre l’ús segur d’Internet i la prevenció del ciberassetjament i de la violència de gènere digital. A més, posen a la disposició de docents i famílies una campanya de vídeos per a conscienciar sobre diferents escenaris que es produeixen en la xarxa i com estar alerta i afrontar situacions conflictives.

Impulsors

Para, Piensa, Conéctate

Descripció del projecte

Para, Piensa, Conéctate brinda eines perquè nens, nenes i adolescents puguin realitzen un ús de les tecnologies que sigui equilibrat, saludable i beneficiós individualment i col·lectivament.

Les seves propostes de formació, així com la campanya de conscientització i prevenció, tenen com a fi evitar situacions que afectin el lliure desenvolupament dels joves, així com a construir un camí de reflexió, empatia i aprenentatge per a una sana i respectuosa convivència digital.

XXSS

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';