Ondula

Propòsit del projecte

Ondula és un projecte sense fins de lucre orientat a explorar les tecnologies de la informació i comunicació (TIC) des d’una perspectiva que se centra en l’individu i els grups, promovent el seu creixement com a éssers creatius i comunicatius.

La guia d’Educació Digital Crítica disponible en la seva pàgina web, ofereix una proposta llista per a ser implementada a l’aula que aborda conceptes bàsics per a l’Alfabetització Digital Crítica dels estudiants. Amb ella es busca, fomentar el pensament crític, habilitats tècniques bàsiques, curiositat i creativitat, utilitzant una metodologia activa basada en l’experiència.

Impulsors

Ondula

Descripció del projecte

L’alfabetització digital crítica és essencial per a garantir que totes les persones tinguin la capacitat no sols d’utilitzar la tecnologia, sinó també de comprendre i participar de manera reflexiva i ètica en la societat digital. 

El projecte Ondula, partint del seu compromès amb aquests principis, ofereix recursos en línia accessibles gratuïtament, serveis de formació, recerca i consultoria, amb els quals busca contribuir a la construcció d’una major equitat digital en el marc de la societat actual.

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';