Free Code Camp

Propòsit del projecte

FreeCodeCamp és una organització sense fins de lucre que té com a objectiu ajudar les persones a aprendre a programar de manera gratuïta. Ho aconsegueix mitjançant la creació de vídeos, articles i lliçons de programació interactives. 

A partir d’un pla d’estudis autodidacte, els estudiants poden aprendre, des de zero, llenguatges de programació com a HTML, CSS, JavaScript, jQuery, Bootstrap, Sass, React.js, Node.js, Express.js, MongoDB i Git. 

En finalitzar cada secció de la formació, per a obtenir el certificat corresponent, els estudiants han de completar projectes que poden realitzar-se tant en solitari com en grup. Amb això, busquen fomentar la programació en parella (pair-programming), la cultura de col·laboració i l’ensenyament compartit com a valors en aquest àmbit professional.

Impulsors

FreeCodeCamp

Descripció del projecte

Aprendre a programar és un camí que ens permet conèixer millor el món que ens envolta i així esdevenir ciutadans de ple dret a la societat de la informació. A més, programar té una part lúdica, creativa que ens invita a expressar-nos des de nous llenguatges.

Per això, l’oferta gratuïta, variada i amb certificació de formació que ofereix FreeCodeCamp, contribueix a posar a la disposició de tots, sense límit d’edat o coneixements previs, eines valuoses que contribueixen a disminuir la desigualtat d’oportunitats en el marc de la societat digital.

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';