EDUmake

Propòsit del projecte

El projecte europeu EDUmake es basa en un innovador format educatiu interactiu EDUbox. Els socis de aquest projecte a Bèlgica, Croàcia i els Països Baixos han creat versions localitzades de materials existents de EDUbox dirigits a joves de 12 a 18 anys desenvolupats per VRT basats ​​en contingut audiovisual d’alta qualitat i estratègies de participació interactiva. 

Aquests materials es centren en importants desafiaments socials com la inclusió, la polarització, la lluita contra la desinformació, la cultura i les xarxes socials. Per exemple, els socis han creat un EDUbox Política dedicat: del vot a la política per al seu ús a l’aula en preparació de les eleccions europees que tindran lloc en 2024.

Impulsors

Edumake
Media & Learning

Descripció del projecte

Infants, adolescents i joves están familiaritzats amb les tecnologies VRT ja que s’utilitzen en el disseny de videojocs i altres consums culturals dirigits a ells. 

El projecte EDUmake utiliza aquestes eines per apropar als estudiants els principals debats d’avui de una manera lúdica, conjugant tecnologia, educació i compromís ciutadà. 

XXSS

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';