E-Twinning

Propòsit del projecte

El programa eTwinning és una iniciativa de la Comissió Europea com una part fonamental del programa e-learning. Consisteix en una plataforma en línia de referència per a l’acció KA2 (Cooperació per a la innovació i l’intercanvi de bones pràctiques). 

L’objectiu principal del projecte és promoure i facilitar el contacte, l’intercanvi d’idees i el treball col·laboratiu entre el professorat i l’alumnat, de més de 34 països que formen part del projecte, a través de les TIC. 

eTwinning és dirigit a tots els nivells educatius anteriors a la Universitat, a totes les àrees, matèries i famílies professionals d’Educació Infantil, Primària i Secundària, així com els ensenyaments de règim especial.

Impulsors

e-Twinning

Descripció del projecte

El projecte eTwinning aprofita les potencialitats de la tecnologia digital i l’e-learning per a promoure tant models d’educació hibrida com la cooperació internacional. 

Amb això, potència la construcció d’un ecosistema educatiu obert i comunitari, que connecta el talent, el coneixement i les experiències d’estudiants i professors.

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';