Digitally Excluded

Propòsit del projecte

Digitally Excluded és un lloc web creat resultat de la col·laboració entre la Fundación Europea de Formación, la agencia de la UE que trabaja para la educación i el Centro Internacional de Formación de la OIT

Té com a objectiu fomentar societats digitals més inclusives, generant consciència sobre l’exclusió digital i ajudant les persones a empatitzar amb els exclosos digitalment.

Per això, posa a disposició un joc en el qual les persones poden experimentar per si mateixes quatre barreres per a la inclusió digital: la bretxa lingüística, la bretxa de connectivitat, les barreres cognitives i la discapacitat visual. 

Llavors, el joc funciona com a punt de partida per a iniciar debats i reflexions sobre la inclusió i l’exclusió digital a l’aula. 

Impulsors

Digitally Excluded

Descripció del projecte

El projecte Digitally Excluded fa focus en les dificultats a les quals s’enfronten les poblacions que es troben al marge dels beneficis de la societat digital per la seva situació socioeconòmica, la regió o el país on viuen, l’idioma que parlen o per tenir discapacitat visual o cognitiva.

A través d’un enfocament lúdic, clar i vivencial, genera consciència sobre els reptes que tenim com a societat darrere de reduir les desigualtats socioeducatives.

És una aposta a crear una nova cultura d’inclusió digital, centrada en l’empatia, la creativitat i la cerca de solucions innovadores a aquestes barreres.

XXSS

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';