Digital skills for childrens (Yskills)

Propòsit del projecte

ySKILLS proporciona un informe interactiu que identifica l’evidència sobre les habilitats digitals dels nens i la relaciona amb els 11 principis de drets del nen. Està dissenyat per ajudar els formuladors de polítiques, investigadors, professionals de la infància i activistes de defensa i drets del nen a implementar els drets del nen en un món digital.

Els 11 principis estan recolzats per la Convenció de les Nacions Unides sobre els Drets de l’Infant i per l’Observació general núm. 25 del Comitè dels Drets de l’Infant sobre els drets del nen en relació amb l’entorn digital. Per a cadascun dels 11 principis, iSKILLS brinda: (1) Una introducció als drets del nen; (2) Indicacions sobre l’evidència disponible sobre habilitats digitals, assenyalant llacunes a l’evidència;(3) Cites de nens que van participar en la investigació; (4) recomanacions i comentaris sobre els camins que van des de les habilitats fins als drets.

Impulsors

ySkills

Descripció del projecte

En un món cada vegada més digitalitzat, és responsabilitat dels adults, pares, mares, professors i polítics garantir els drets dels nens i adolescents reconeixent les seves habilitats i coneixements digitals, alhora que protegint-los dels riscos amb què es poden trobar.

El Projecte Yskills ofereix informació i eines per a pares, mares, docents i formuladors de polítiques per a afavorir un ús equilibrat, saludable i segur de les tecnologies digitals.

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';