(des)CONECTA

Propòsit del projecte

(des)CONECTA – Conectate contra la tecnoadicción” és una iniciativa de Fundació Cibervoluntarios amb el suport del Ministeri de Sanitat i la UE, dirigida a joves i adolescents entre els 10 i els 18 anys, que s’ofereix de manera gratuïta a qualsevol centre educatiu o entitat que treballi en l’orientació de joves i adolescents en tota Espanya. 

Té com a objectiu fomentar un ús saludable, positiu i responsable de la tecnologia i donar a conèixer els riscos que l’addicció a les pantalles pot tenir per a la seva salut física i mental (insomni, ansietat, falta de concentració, hiperestimulació, etc). 

En els tallers s’explica quines són aquestes possibles addiccions, per exemple, la nomofobia, el vamping, el phubbing i s’ensenya com usar les funcionalitats i eines de desconnexió digital amb les quals compten els dispositius i les xarxes socials, per a gestionar millor el seu ús.

Impulsors

(des)CONECTA

Descripció del projecte

El projecte (des)CONECTA s’allunya de posicionaments tecno-fòbics i ofereix a joves, adolescents i els seus orientadors, eines per a realitzar un ús saludable de les xarxes socials i els dispositius tecnològics.

Aposta al fet que els estudiants puguin desenvolupar les seves pròpies pràctiques de cura i benestar digital, establint límits a l’exposició tecnològica, guanyant autoconsciència de les seves necessitats i dedicant més temps als usos digitals d’alta qualitat.

XXSS

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';