Datavoros

Propòsit del projecte

Datavoros és un projecte de recerca sobre la recol·lecció de dades que es realitza mitjançant aplicacions mòbils desenvolupades per governs i empreses.

A través de diverses anàlisis identifica quines dades es recol·lecten i com, quins permisos demanen i quines són les mesures de seguretat i privacitat de les aplicacions.

Partint d’això, promouen accions perquè els ciutadans puguin prendre el control de les seves dades, posen disposició del públic general, de manera clara i senzilla, conceptes bàsics sobre la temàtica i brinden suggeriments per a gestionar i exigir privacitat i seguretat en la gestió de les dades personals.

Impulsors

Datavoros

Descripció del projecte

Treballar entorn de les dades personals, la seva recol·lecció i protecció en l’àmbit digital, moltes vegades resulta complex o massa tecnològic per a abordar-ho en l’àmbit escolar. 

Els recursos i suggeriments disponibles en la pàgina web de Datavoros, constitueixen una puntada de peu inicial per a obrir el diàleg, aprendre conceptes i mecanismes claus i generar consciència sobre la necessària protecció de la seva privacitat i seguretat. 

XXSS

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';