Civic Online Reasoning

Propòsit del projecte

Civic Online Reasoning (COR) és un projecte desenvolupat pel Stanford Education History Group que posa a disposició lliçons i avaluacions gratuïtes per a ajudar els docents a ensenyar a avaluar la informació en línia que afecta els estudiants, a les seves comunitats i al món.

El currículum de COR es basa en les estratègies de verificació d’informació utilitzades per les organitzacions de notícies més prestigioses, les que també col·laboren amb el projecte (BBC, Time, NPR, WSJ). 

Els continguts són organitzats per col·leccions que aborden, des de diferents enfocaments, preguntes claus per a la verificació de la informació com: Qui està darrere de la informació? Quina és l’evidència? Què diuen altres fonts? Els continguts es poden descarregar complets o per lliçó i inclouen materials llestos per a treballar a l’aula o integrar en els plans d’estudis.

Impulsors

Civic Online Reasoning

Descripció del projecte

El projecte COR té com a objectiu involucrar als estudiants en la lluita contra la desinformació i brindar-los un conjunt d’habilitats per a fomentar una ciutadania empoderada en l’era digital.

Això no els convertirà en verificadors de dades professionals, però els permetrà estar millor informats i ser capaces de participar en la nostra democràcia d’una manera més plena i responsable.

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';