Civic of technology

Propòsit del projecte

El projecte Civics of Technology té com a objectiu capacitar a estudiants i educadors perquè investiguin críticament els efectes de les tecnologies en la vida individual i col·lectiva.

A través del desenvolupament de recerques i plans d’estudi, cerca impulsar usos democràtics, ètics i justos de la tecnologia, promovent, d’aquesta manera, una educació cívica de la tecnologia a les escoles i la societat que lluita per una democracia justa.

Impulsors

CoT

Descripció del projecte

La nostra vida quotidiana està satisfeta de noves tecnologies (reconeixement facial, intel·ligència artificial, la Internet de les coses). Davant aquest escenari, és necessari formar ciutadans que puguin abordar els problemes socials associats a aquesta expansió de manera crítica i conscient. 

El projecte Civics of Technology aporta nous enfocaments, plans d’estudis i recerques per a ajudar els estudiants a créixer com a ciutadans plens d’un món altament tecnificat.

XXSS

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';