Big Data

Propòsit del projecte

BIGDATA és un programa impulsat per la Fundación EduCaixa que té com a objectiu que els estudiants reconeguin la importància de les dades digitals i el valor d’extreure’ls i processar-los per al bé comú. 

Per a això, posa a la disposició de docents i estudiants de 3° i 4° d’ESO, batxillerat i cicles formatius de nivell medio una proposta didàctica organitzada en 5 blocs, distribuïts en 17 sessions, per a impulsar el desenvolupament d’una actitud activa, crítica i realista respecte dels mitjans tecnològics. 

A més, des de l’oficina tècnica del programa s’ofereix suport i seguiment als docents en l’execució dels blocs d’ensenyament. 

Impulsors

BigData

Descripció del projecte

El programa BIGDATA proposa incentivar en els estudiants els processos de reflexió i comprensió de les implicacions i possibilitats que té l’accés obert a la informació en un món digitalitzat.

Amb això, promou la reducció de la bretxa d’enteniment del món digital, afavorint el desenvolupament de capacitats per al lliure desenvolupament de drets digitals.

XXSS

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';