Aulas + / Apuesta STEM para un Futuro Sostenible

Propòsit del projecte

Aulas + – Apuesta STEM para un Futuro Sostenible és un projecte impulsat per la Càtedra STEAM Dona de la Universitat Pontifícia de Comillas, amb l’objectiu de potenciar la incorporació dels estudiants, especialment les dones, en els graus STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques).

Amb aquesta meta, posa a disposició un espai web multidisciplinari en el qual es proposen, en forma de catàleg, activitats lúdiques, creatives i dinàmiques tant per a educació primària com secundària, amb un enfocament d’ensenyament basat en la interdisciplinarietat i aplicabilitat dels coneixements STEM.

Cadascuna de les activitats té associats continguts específics per a poder dur-la a terme i guies i recursos addicionals que permeten al professorat impartir l’activitat de manera fàcil i senzilla.

Impulsors

Aula + Univesidad Comilla

Descripció del projecte

El projecte Aulas + / Apuesta STEM para un Futuro Sostenible, promou la millora de la nostra societat, qüestionant els estereotips de gènere en l’àmbit de les ciències i ressaltant la rellevància de les professions STEM. 

A més, a través de posar a disposició recursos gratuïts llestos per a ser implementats a l’aula, impulsa l’accés lliure i per a tothom d’aquestes propostes d’innovació, ciència, tecnologia i robòtica per a l’educació. 

XXSS

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';