Alfadigital

Propòsit del projecte

El Programa Alfadigital és u projecte de la organizació Andròmines que promou l’ús de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) en centres penitenciaris, creant accions d’alfabetització digital i dinamització cultural.

Per a això, creen xarxes, aules i realitzen la instal·lació de tallafocs en centres penitenciaris. A més, en aquests punts TIC, porten endavant cursos d’alfabetització digital per a interns, formació de docents i educadors en els mateixos centres i accions culturals, com els tallers formatius i d’experimentació de robòtica i realitat virtual.

Impulsors

Andròmines

Descripció del projecte

Alfadigital aposta al fet que els interns dels centres penitenciaris, aprenguin informàtica bàsica i participin activament en accions de formació en tecnologia que facilitin la seva reinserció en la comunitat. 

És un programa, que en garantir l’accés a les tecnologies digitals i la formació, permet que els interns no quedin al marge dels canvis socials i tecnològics, afavorint la reducció de les desigualtats.

XXSS

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible
    ';