Òmnia – Barberà Promoció

Propòsit del projecte

Òmnia – Barberà Promoció és un programa que utilitza les eines TIC per millorar i afavorir la inclusió i la vinculació de les persones a la comunitat. Va adreçat a la població general, però sobretot busca millorar les capacitats digitals d’aquelles persones que tenen certes dificultats d’accés a les tecnologies de la informació posant especial èmfasi en les persones en situació d’atur, infants i joves, gent gran i famílies.

El projecte ofereix espais i equipaments d’utilització pública i compta amb el suport d’un professional, que dinamitza l’espai i assessora els usuaris del Punt Òmnia. Amb això busca que el Punt sigui un espai d’acolliment, d’informació, d’aprenentatge, de socialització i de participació en la comunitat. 

Els cursos i certificacions que brinden són totalment gratuïts i poden fer-se presencialment o de manera virtual.

Impulsors

Barberà Promoció

Descripció del projecte

El espaci Òmnia – Barberà Promoció promou la integració i cohesió social de la població del seu entorn a partir l’oferta de cursos que estimulen l’adquisició i certificació de capacitats digitals.

D’aquesta manera, posa a disposició un espai on les persones poden aprendre les eines que els permeten participar i desenvolupar-se amb més llibertat en el marc de la societat digital.

XXSS

Participa

    Accepto que es tractin les meves dades per atendre la sol·licitud d'informació*Accepto que es tractin les meves dades per rebre el butlletí (opcional)

    Missatge enviat correctament.
    Hem enviat una còpia al correu electrònic que ens has facilitat
    Et respondrem tant aviat com sigui possible